Så lettede flyene igen med Spies-gæster

Så er Spies - med flyselskabet Sunclass Airlines - igen på vingerne. Pressefoto

I denne weekend begyndte Spies igen med flyvningerne til Grækenland og Mallorca. Og flere af flyene til Rhodos og til Mallorca var endda fyldte.

København-Billund: Det er en weekend, som både medarbejdere og gæster – heriblandt også golfspillere – har set frem til. Spies er igen på vingerne.

I denne weekend er Spies med flyselskabet Sunclass Airlines igen påbegyndte flyvninger til Grækenland og til Spanien fra både lufthavnene i København og Billund. Og flere af flyene til både Rhodos og til Mallorca har endda været fyldte.

Safe Travel-program

Siden det igen blev muligt at sende danskerne på sommerferie sydpå, har Spies arbejdet intenst med at få fly og hoteller klar til “start”. Parallelt med dette er der arbejdet med et grundigt ”Safe Travel” program, der er udvidede rutiner for sundhedsmæssig sikker rejse.

Spies har igen påbegyndt flyvningerne til Mallorca, og blandt gæsterne er også en række golfspillere. Her er det Sun Muntaner-banen på Arabella-anlægget.Derudover er der hele sommeren gratis ændrings- og afbestillingsforsikring ved køb af en charterrejse.

– Det er fantastisk, at vi igen kan sende vores gæster af sted på ferie. Der er ikke noget, vi hellere vil, så vi glæder os til at byde de første velkommen i vores eget Sunclass Airlines fly den 25 juli fra både København og Billund, siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies i en pressemeddelelse.

Hun føjer til: – Og vi mærker en stor rejselyst hos danskerne. Telefonerne kimer og rigtig mange skal af sted allerede med de første fly. Vi har siden nedlukningen tilbudt gratis ændring af rejser og det er der mange, der lige gør brug af – enten til afrejse nu eller senere, siger Lisbeth Nedergaard

Spies fokuserer denne sommer på de mest populære destinationer i Grækenland og Spanien fra slutningen af juli og til Cypern fra slutningen af august.

Til Gran Canaria fra september

Fra den 25. juli kan gæsterne endelig komme på ferie sydpå igen. De første ture med Spies til går til Mallorca, Rhodos og Kreta.

Fra 25 juli og i august flyves der på lørdage til Mallorca fra København og Billund. Søndage til Rhodos fra København og Billund. Tirsdag til Mallorca fra København.
Torsdag til Kreta fra København.

Fra 2. september udvides programmet yderligere, blandt andet med Gran Canaria.