Spies strøg til tops ved Danish Travel Award

Der var massiv jubel hos Spies-delegationen, da charterselskabet strøg til tops ved Danish Travel Awards. Foto: Michael Stub

Cirkusbygningen var stuvende fuld, da Spies Rejser ved Danish Travel Award blev kåret som Danmarks bedste charterarrangør for andet år i træk. Med en Epinion-undersøgelse foretaget blandt 3000 forbrugere er det således danskerne, der har stemt Spies ind på en førsteplads foran Århus Charter og Bravo Tours.

– Danmarks foretrukne charterarrangør både i 1956 og i 2023. Det er helt fantastisk, især fordi det er forbrugerne, der er blevet spurgt, lyder ordene fra direktør Jan Vendelbo på scenen. Han har siden 2011 stået i spidsen for Danmarks største, og nu altså også for andet år i træk ved Danish Travel Award kåret som Danmarks bedste charterselskab.

Jan Vendelbo vurderer, at Spies, ud over at levere de bedste ferieuger for 270.000 danskere om året, også er blevet belønnet for den tryghed og komfort, man gør alt for at give sine gæster. En tryghed, som mange værdsætter, når de skal rejse ud i verden på ferie – især efter COVID-19 og i en på mange måder mere usikker verden.

Danskerne vil på ferie

Og på ferie, det skal danskerne. Siden pandemien slap sit tag i verden, har man oplevet et enormt rejseboom hos Spies og generelt i branchen. Kombineret med en vejrmæssigt halvsløj dansk sommer har man virkelig haft travlt rundt om på de mange rejsemål igen i år. Den forestående efterårsferie ser også ud til at slå alle rekorder – således sender Spies over 10.000 gæster afsted i dagene op til uge 42 og har derfor også sat ekstra charterfly ind for at imødekomme den store efterspørgsel.

Danish Travel Award arrangeres af Travelmedia Nordic (herunder Check-in.dk, Standby.dk og Turisme24.dk) og var den 26. af sin slags. Der blev i alt uddelt priser i 24 kategorier. Spies vandt i kategorien Bedste charterarrangør. En kategori, der beskrives som ”Danskbaserede charterarrangører, der gennemfører serieproducerede rejser primært med charterfly”. Spies’ flyselskab Sunclass Airlines blandede sig også i toppen, og fik en flot andenplads i kategorien “Bedste danske charterflyselskab”.