Skotsk golfresort i maleriske omgivelser

Dundonald Links har investeret - både på banen samt omkring overnatningsfaciliteterne.

Lige godt 200 millioner kroner er der investeret i at bringe Dundonald Links ind i en ny spændende æra. Nye lodges skal være med til at tiltrække golfspillere fra ind- og udland.

Ayrshire, Skotland: Omkring 30 kilometer sydvest for Glasgow ligger Dundonald Links ud til Fifth of Clyde-bugten.

Golfanlægget er trådt ind i en spændende æra med åbningen af 18 moderne luksus-lodges, som skal være med til at rransformere det anerkendte resort til at være et af Storbritanniens mest moderne.

Udover hotelværelserne kan gæsterne på Dundonald-resortet nu også checke in til luksuriøse lodges.

Mere end 200 millioner kroner er der investeret i udvidelse, som skal være med til at tiltrække endnu flere golfspillere – både fra de britiske øer og længere væk fra.

Samlingen af ​​hytter med to, fire og seks soveværelser åbnede under stor opmærksomhed i sommer, og udvidelsen er specialdesignet med golfspillere i tankerne, med opbevarings- og tørreområder til bags, en-suite badeværelser, store opholdsrum og fuldt udstyret køkken- og spisefaciliteter.

Også golfbanen er opgraderet

Darwin Escapes, som driver resortet, har allerede investeret små ti millioner kroner i at opgradere Dundonald Links’ Kyle Phillips-designede 18-hullers mesterskabsbane. Også et nyt halfway-house er rejst, og samtidig kan der åbnes for et nyt klubhus samt 22 hotel-værelser.

– Åbningen af ​​de nye hytter er starten på et spændende nyt kapitel for Dundonald Links, og vi er begejstrede for den første feedback, vi har modtaget fra gæster, lyder det fra klubchefen Ian Ferguson.

Han føjer til: – Det har været vidunderligt at se alle investeringsplanerne blive til virkelighed i løbet af det sidste år, og der kommer endnu flere i de næste par måneder. Med åbningen af ​​det nye klubhus og hotelværelserne vil feriestedet ikke kun prale af nogle af de fineste golfindkvarteringsfaciliteter i Storbritannien, men det vil også blive den perfekte base for golfspillere og deres familier til at opleve alt, hvad denne berømte del af Skotland har at byde på.

De nye hytter indbyder til hygge og samvær for golfgrupper.

Nyt klubhus i to etager

Det nye klubhus i to etager kan prale af et slående moderne design og vil have store balkoner med udsigt over banen og panoramaudsigt til Isle of Arran. Faciliteterne i klubhuset vil omfatte en pro-shop, restaurant, bar, whiskysmagning og udendørs spiseterrasse samt et fitnesscenter, sauna, dampbad og omfattende omklædningsfaciliteter.

Klubhuset ligger i det maleriske landskab i Ayrshire og er skabt af naturlige materialer.

De nye hotelværelser er placeret ved siden af ​​klubhuset for at lette adgangen til restauranten og klubbens faciliteter.

Dundonald-resortet er et af tre golfbaner, der drives af Darwin Escapes. De øvrige er The Springs Resort & Golf Club i Oxfordshire og Kilnwick Percy i East Yorkshire.

SE MERE

Af Jørgen Schultz