Spies har programmet til næste vinter klar

Så kan der igen rejses afsted på golfferie - eksempelvis til Gran Canaria. Her er det Salobre-banen.

Selv om der er næsten et år til, så er Spies klar med sine vinterrejser 2020/2021. De kanariske øer er blandt top-destinationerne.

Spies har frigivet vinterrejserne for 2020/2021 på rejseselskabets website. Dermed er der allerede mulighed for at sikre sig en rejse til et af de populære koncepthoteller Sunwing Family Resorts, OBC by Sunwing og Sunprime Hotels eller til en række andre hoteller og et bredt udvalg destinationer.

I vinteren 2020/2021 tilbyder Spies rejser fra både København, Billund og Aalborg og direkte til feriedestinationen.

– Selvom næste vinter kan virke fjern, ved vi, at mange mennesker bruger juledagene til at sikre en tur til vintersol næste år. Gran Canaria er fortsat det mest eftertragtede vinterrejsemål, men eksotiske Gambia er også ved at blive meget populært, siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

– Vores omfattende undersøgelser viser også, at hoteller er en af de væsentligste faktorer og nogen gange vigtigere end destinationen, når der skal bookes ferie. De bedste værelser på de bedste hoteller reserveres først og derfor er det vigtigt at være ude i god tid, siger Lisbeth Nedergaard.

Top-destinationer om vinteren 2020/2021:

1. Gran Canaria
2. Tenerife
3. Madeira
4. Kap Verde
5. Gambia