Splinternye spahuse er taget i brug ved Royal Oak

Ved hvert af de ti golfhuse på Royal Oak er der spa på terrassen. Foto: GolfXtra

De første gæster har allerede checket in i de nye golfhuse ved Royal Oak Golf Club. Projektet omfatter også padelbaner og minigolf.

Jels: Der er rigtig mange golfspillere, som gerne vil have muligheden for at overnatte ganske tæt ved golfbanen, når det gælder weekend- eller ferieophold.

Det tiltaler mange, når der er mulighed for at ankomme til opholdsstedet, at der kan pakkes ud, og så kan bilen ellers parkeres, inden den igen skal bruges, når opholdet er afsluttet og hjemturen påbegyndes.

Én af de nyeste destinationer, hvor disse muligheder nu findes, er ved Royal Oak Golf Club i Jels sydvest for Kolding. Sidste efterår blev de store gravemaskiner startet op for at påbegynde et spændende og innovativt projekt. Det er de to erhvervsfolk, Jesper og Jens Arkil, som satte gang i udvidelsesprojektet med blandt andet ti golfhuse – spahuse kaldes de også. Arkil-brødrene sidder på aktiemajoriteten på Royal Oak tæt ved Jels Nedersø.

Jesper og Jens Arkil indtrådte i ejerkredsen tilbage i sommeren 2020. I kredsen er desuden Vision Properties A/S, som er et selskab ejet af Lars Larsen Group og Schou Family Invest.

De ti nye spahuse ligger 100 meter fra klubhuset – og ganske tæt ved 9. hul på Lake-sløjfen. Foto: GolfXtra

Fleksibel indretning

De ti nye spahuse er opført på de arealer, hvor Jelsgaard lå, indtil den gamle ejendom blev revet ned. Golfhusene er med fleksibel indretning, så de kan deles op på, så de både kan anvendes som almindelige dobbeltværelser eller som en stor lejlighed med flere soverum, opholdsrum og spa-faciliteter ude på terrassen.

Udover byggeriet af spahusene, hvoraf de fem allerede er taget i brug, skal der opføres padelbaner. Netop padeltennis er blevet særdeles populært – også som supplerende aktiviteter ved golfbaner.

Et splinternyt minigolf-anlæg bliver også en del af området med de ti golfhuse, som ligger placeret  midt mellem green på Lake 9 og det stråtækte klubhus. Netop i klubhuset er der gennemført en modernisering i restauranten, hvor resortchef Thomas Marxen og hans stab har taget hul på nye tider med overnattende gæster.

Af Jørgen Schultz