Stik af fra vinterkulden: Ta’ et long stay-ophold med masser af golf

Marina old på Almeriakysten øst fra Malaga er én af mulighederne, når det gælder longstay med RSB Golf. Foto: RSB Golf

Ikke så få danske golfere tager væk fra vintermørket og -kulden og tager 3-4 uger på et long stay-ophold. GolfXtra har indfanget nogle aktuelle tilbud fra RSB Golf, Green2green og Bravo Tours.

Vinteren er over os, og mange af os længes efter golfbanerne. Ganske mange danske golfere stikker af fra det hele og tager sig et longstay-ophold under sydens sol.

Netop her i januar og februar er der nærmest højsæson, og GolfXtra har ladet sig inspirere af nogle af de mange tilbud, som der er at vælge mellem.

Med RSB Golf til Almeriakysten

RSB Golf – et danskejet rejseselskab i Sydspanien – har sendt danske golfspillere til især Spanien i en lang årrække. RSB Golf har nogle attraktive last minute-tilbud på programmet. Der er mulighed for to ugers ophold til Marina Club i en lejlighed i Mojacar tæt ved Almeria i det sydspanske. 10 gange greenfee er der med i prisen til 1400 euro for to personer. Landsbyen Mojacar Pueblo er en meget gammel autentisk spansk landsby, der oser af charme og hygge.

Der er også mulighed for tre ugers ophold til samme sted med 12 gange greenfee. Her er prisen kun 1650 euro for to personer.

Med Green2green er der mulighed for at sætte kursen mod Atlanterhavskysten i det sydvestlige Spanien. Foto: Green2green

Med Green2green til Atlanterhavskysten

Green2green har en række muligheder med afrejse den 31. januar og 28 dage frem. Én af destinationer er Apartmens Isla Canela Golf – Las Garzas i det sydvestlige Spanien ud til Atlanterhavskysten. Der er fly fra både Billund og København med kurs mod Sevilla.

Las Garzas er beliggende ved stranden og blot en køretur på 5 min. fra klubhuset på Isla Canela Golf. Lejlighederne har fuldt udstyret badeværelse og køkken samt stor stue og terrasse. Lejlighederne har tilhørende rummelige grønne arealer, parkeringsfaciliteter samt swimming pool. Bor du her er billeje et “must” og inkluderet i rejsens pris. Priserne er normalt 17.995 pr. person – inklusive fly, overnatning, golf samt også billeje i hele perioden.

Nuevo Portil-hotellet i Costa de la Luz-området i Spanien er én af mulighederne med Bravo Tours. Foto: Bravo Tours

Med Bravo Tours til Costa del la Luz

Bravo Tours har destinationen Nuevo Portil, som ligger i Costa De La Luz i Spaniens vestlige hjørne, som en af mulighederne. I skrivende stund er priserne skruet ned – tjek BravoTours hjemmeside. Omkring 15.000 kr. pr. person slår priserne ud på.

Costa de la Luz er endnu ret uopdaget, men det betyder blot, at stedet er kendt for sin stille, rolige og afdæmpede atmosfære. Regionen har en helt igennem smuk og malerisk natur, og Nuevo Portil Golf er så absolut ingen undtagelse. Hotellet er beliggende blandt disse skønne omgivelser, og I bor endda blot 80 meter fra stranden. Det er også i disse omgivelser, at I finder hotellets egen golfbane.

Af Jørgen Schultz