Long Stay-ophold i Sydspanien til attraktive priser

Flere og flere golfspillere – særligt de ikke-arbejdsramte – stikker af på et 3-4 ugers ophold under sydens sol. Rejseselskabet RSB Golf har talrige muligheder både vest og øst for Malaga.

Den danske vinter kan være lang og grå, og golfspillet kan gå helt i stå.

Flere og flere golfspillere – særligt de ikke-arbejdsramte – vinker med et Long Stay-ophold farvel til de triste vintermåneder og checker i stedet ind på hoteller eller lejligheder i 3-4 uger.

Sydspanien er én af de populære destinationer, når det gælder disse Long Stay-ophold. Rejseselskabet RSB Golf, som har opereret i det sydspanske i en lang årrække, har en række muligheder til attraktive priser.

SE VIDEO OM RSB GOLF LONG STAY

Sotogrande er et smørhul, når det handler om at opleve andalusisk feriestemning og golf med masser af kvalitet. Indkvarteringen sker med udsigt til Gibraltar-klippen, og golfen foregår på San Roque New Course, hvor der er rigeligt med udfordringer.

LÆS MERE: GolfXtra’s reportage fra San Roque

Prisen for golfpakken i Sotogrande i november 2023 er 1.945 euro for 28 dage – svarende til knap 15.000 kr.

Gæstfrit område

Som alternativ til Sotogrande har RSB Golf længere østpå – på Almeriakysten – destinationen Aguilas. Det er stadig et forholdsvist ukendt område for danske golfere, men den charmerende fiskerby er i vækst.

Den hyggelige by har et væld af restauranter, tapas-barer, en populær strandpromenade samt masser af smuk natur.

Golfen foregår på Aguilon Golf Club – nogle få kilometer fra Aguilas.

Prisen for 28 dage med 16 runder golf ligger på 2.395 euro – knap 18.000 kroner.

Nærmere info omkring Long Stay-mulighederne på RSB Golf’s website

Af Jørgen Schultz