To Dubai-baner er kommet med i European Tour Properties

Dubai Creek & Yacht Club er kommet med i det prestigefyldte netværk; European Tour Properties.

Emirates Golf Club og Dubai Creek & Yacht Club er blevet medlemmer af det prestigefyldte netværk af golfbaner og -resorts rundt på flere kontinenter.

Dubai: Flere end 30 baner og resorts er nu medlem af det prestigefyldte European Tour Properties-netværk rundt i verden.

Emirates Golf Club og Dubai Creek & Yacht Club er begge blevet tilføjet til European Tour Properties ‘verdensklasse netværk af destinationer. Banerne ligger begge i Dubai, og de bliver dermed bliver den anden og tredje destination i Emiratet, der går ind i Jumeirah Golf Estates, hvor alle tre spillesteder forvaltes under Dubai Golf.

Emirates Golf Club er en af verdens mest fremtrædende spillesteder, der er vært for Omega Dubai Desert Classic. Resortet omfatter The Faldo Course, Par 3 Academy Course og The Majlis Course, som er en mesterskabsbane og vært for Omega Dubai Desert Classic, som tidligere på året blev vundet af Bryson DeChambeau.

Majlis blev oprindeligt designet af Karl Litten.

Der er mulighed for golf i på den oplyste bane ved Emirates Faldo Course.

Udover golfklubber i verdensklasse tilbyder Emirates Golf Club seks spisemuligheder, herunder Roseleaf Café og den berømte Carine, en fransk middelhavsrestaurant samt forskellige sportsaktiviteter som tennis, padel-tennis, squash, fitness klasser og et luksuriøst spa, så gæsterne kan slappe af væk fra golfbanen.

Dubai Creek & Yacht Club

Dubai Creek & Yacht Clubs ér en par 71-bane, der også har vært for Dubai Desert Classic ved to lejligheder. Masser af vand er der i spil på banen.

På anlægget er der også en oplyst ni-hullers par 3 -bane. Den giver en perfekt mulighed for golfspillere med alle evner til at finpudse deres færdigheder.

Uden for banen kan gæsterne spise i en af seks restauranter eller deltage i så varierede aktiviteter som yoga, svømning eller sejlads på en af yachtklubbens både.

Iain McInally, chef for European Tour Properties, siger:

– Det er med stor stolthed, at vi byder Emirates Golf Club og Dubai Creek & Yacht Club velkommen til vores netværk. Efter at have været vært for en event på European Tour 28 gange Emirates Golf Club sand verdensklasse Dubai Creek & Yacht Club er et fantastisk sted, der tilbyder mere end bare golf og er anerkendt som en af Dubais fineste spillesteder.

Christopher May, administrerende direktør i Dubai Golf, siger:

– Vi er glade for at udvide vores partnerskab med European Tour Properties på tværs af vores tre destinationer til at omfatte Emirates Golf Club og Dubai Creek Golf & Yacht Club ud over Jumeirah Golf Estates. Dubai Golf har et langvarigt forhold til den europæiske tour, da vi hvert år er de stolte værter for Omega Dubai Desert Classic og Race to Dubai finale på DP World Tour Championship. Denne nye tilknytning cementerer vores allerede stærke samarbejde, og vi glæder os til en kooperativ fremtid med European Tour Properties.