Dubai Creek Resort – stedet at være

17. hul på Dubai Creek-banen med storslået udsigt ind over byen. Foto: Dubai Creek Resort

Gælder det om at checke in til et af ørkenstaternes bedste golfresort, så er Dubai Creek Resort højt på listen.

Golf, ferie, kulinariske oplevelser, spa og afslapning.

Dubai Creek Resort rummer det hele.

Resortet er opført i Riviera-stil og ligger i den nordlige del af byen tæt på Dubais internationale lufthavn, langs bredden af en rolig å, der skaber udsigt over bybilledet. Klubben har en 18-hullers mesterskabsbane, som i begyndelsen af 2024 husede Dubai Invitational, hvor Fleetwood og McIlroy dystede om sejren – med englænderen som vinder.

Indkvarteringen på resortet foregår på Park Hyaat. Foto: Dubai Creek Resort

Dubai Creek Golf and Yacht Club har en prestigefyldt historie, som Dubais næstældste golfbane. Klubben fejrede for nylig sit 30-års jubilæum, efter at have åbnet tilbage i 1993, og det var også hjemsted for det første golfakademi nogensinde i Mellemøsten.

Park Hyatt Dubai giver en idyllisk ramme for en luksusferie. Fra et inspireret udvalg af prisvindende restauranter til en luksusdestinationsspa er hvert øjeblik på Park Hyatt Dubai garant for at sikre en sofistikeret og berigende oplevelse. Resorthotellet tilbyder værelser og villaer med en storslået udsigt. Oplev udsøgte middage, fritidsaktiviteter, eller slap af ved siden af den 100 meter lange infinity-lagune, der fører ind til en smuk privat strand med fint hvidt sand på Twiggy Beach Club.

Med lys er der mulighed for at spille golf på alle tidspunktet. Foto: Dubai Creek Resort

Resortet ejes af Dubai Golf, som også driver og ejer Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates og Dubai Creek Golf and Yacht Club i Dubai.

 SE PRISER FOR OPHOLD

Af Jørgen Schultz