Verdens bedste golfhotel ligger i Dubai

Park Hyatt - kåret til verdens bedste golfhotel i 2022 - ligger ved Dubai Creek. Foto: Park Hyatt Dubai

Luksus-resortet Park Hyatt Dubai blev kronet som verdens bedste golfhotel ved World Golf Awards.

Mens det var Shinnecock Hills, som blev kåret som verdens bedste golfbane ved World Golf Awards i Abu Dhabi, så gik titlen som verdens bedste golfhotel til Park Hyatt i Dubai.

Park Hyatt Dubai ligger ved bredden af den majestætiske Dubai Creek og giver en idyllisk ramme for en luksusferie. Fra et inspirerende udvalg af prisvindende restauranter til et luksusdestinations-spa, er hvert øjeblik på Park Hyatt Dubai omhyggeligt sammensat for at sikre en sofistikeret, berigende og ualmindelig oplevelse.

Der er rig lejlighed til afslapning ved poolen. Foto: Park Hyatt Dubai

Der er kun et par kilometer til Dubai’s internationale lufthavn, mens indkøbscentret Dubai Mall og Burj Khalifakun ligger et kvarters kørsel fra hotellet.

Til den ene side af hotellet ligger golfbanen, mens der er en yacht-havn til den anden side. Park Hyatt har det hele. Store værelser og suiter med badeværelser udstyret med marmor-badekar.

Det luksuriøse hotel har flere restauranter, som gæsterne kan vælge mellem. Lige fra fiske- og skaldyrsretter på Restaurant Noepe med panoramaudsigt til Thai Kitchen med autentiske thailandske retter. Endelig er der Brasserie du Park, som er et moderne internationalt spisested, der byder på et udvalg af brasserieretter i afslappede omgivelser.

Af Jørgen Schultz