Tre sønderjyske golfklubber klar med Djævelens drømmerunde

Kvinderne får mulighed for afprøve kræfter med den skønne Royal Oak-bane. Foto: GolfXtra

Sønderjylland Golfklub, Haderslev Golfklub og Royal Oak Golf Club står for anden sommer i træk bag spændende udfordring til greenfee-spillere og medlemmer. Seks huller på hver bane udgør Djævelens Drømmerunde.

Haderslev-Uge-Jels: Hvem har ikke drømt om djævlens gode udfordringer? Drømme med store udfordringer, der efter store trængsler bliver overvundet.

Med den store succes sidste år kan vi også i år give lokale spillere og gæster store udfordringer. Djævlens Drømmerunde er for alle spillere uanset handicap og klubtilhørsforhold.

For andet år i træk er tre sønderjyske golfklubber klar til at give deres medlemmer samt green fee-gæster mulighed for at prøve kræfter med golf på tre af nogle af Sønderjyllands kendte baner. Det er Sønderjyllands Golfklub i Uge ved Tinglev, Haderslev Golfklub og Royal Oak i Jels.

Haderslev Golfklubs kuperede bane – her 11. hul – er med i drømmerunden. Foto: GolfXtra

De sværeste huller på de tre baner

Turneringen er meget enkel. Efter tilmelding spiller deltagerne alle tre baner – og noterer scoren på drømmerundens scorekort, indsender det, hvorefter der er chance for at vinde turneringens mange præmier. Udfordringen er, at det er de seks sværeste huller på de tre baner, der tæller i den samlede score. Det er djævlens udfordringer og djævlens svært.

– Det er rart, at vi får mulighed for at afvikle denne turnering ovenpå et forår, der har budt på mange udfordringer på grund af corona, siger Laurids Caspersen, golfmanager i Haderslev Golfklub.

– Med valget af golfhuller på de enkelte baner spilles signaturhullerne på de tre baner, siger Morgen Fagerberg, Royal Oak, Jels.

– Med den stand banerne har, vil spillerne få en golfoplevelse, der er djævelsk god, udtaler Niels Antonsen, golfmanager, Sønderjyllands Golfklub.

Sønderjyllands Golfklub i Uge ved Tinglev er med i Djævelens Drømmerunde.

Præmier for over 15.000 kroner

I turneringen spilles der seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller. Hullerne er de allersværeste – djævlehullerne på banerne. Men når udfordringerne er overstået, venter der fine præmier. Alt i alt præmier for mere end 15.000 kroner.

Præmierne omfatter, flybilletter, golfpakker med greenfee billetter, golfudstyr, deltagelse i pro-am med mere.

Og så kommer der flere overraskelser undervejs. Allerede nu kan klubberne afsløre, at der planlægges en dag med golf- maraton, hvor alle baner spilles på en dag – en djævlens hård dag. Mere om det kommer senere.
Djævlens drømmerunde afvikles som en Stableford-turnering med spillerens aktuelle handicap. Der spilles en runde på hver af de 3 baner.

Et specielt scorekort udfyldes efter hver af de tre runder med markørens underskrift. Når alle tre baner er spillet, afleveres scorekortet i den klub, hvor spilleren sidst har spillet. Scorekortet skal afleveres senest den 9. august. Turneringen begynder den 5. juni.
Tidligere har de tre klubber gennem mere end 25 år samarbejdet om den succesfulde golfturnering Golf Tour Sønderjylland.

– Med den nye turnering er der åbnet for, at langt flere har mulighed for at deltage. Vi henvender os både til medlemmerne i de tre klubber, men også til andre klubbers medlemmer og til de mange turister der hvert år besøger Sønderjylland, siger golfmanager Laurids Caspersen
De tre golfmanagere regner med, at flere end 250 vil tilslutte sig turneringen når tidspunktet for spil på banerne vælges af spillerne og når spillet kan afvikles i sommerperioden, hvor der typisk er plads til greenfee gæster på banerne.

fakta

Djævelens Drømmerunde

De tre Sønderjyske baner tæller tilsammen mere end 2400 medlemmer. Prisen for at deltage i Djævlens Drømmerunde er 500 for medlemmer af de tre klubber. For golfspillere uden for de tre klubber er greenfee 750 for at spille på de tre baner i forbindelse med Djævlens Drømmerunde.

Tilmelding og nærmere informationer kan fås hos Royal Oak: golf@royaloak.dk, 74 55 32 94, golfmanager Morten Fagerberg.

Haderslev Golfklub: mail@haderslevgolfklub.dk, 74 52 83 01 golfmanager Laurids Caspersen.

Sønderjyllands Golfklub: sonderjylland@sdjgolf.dk, 74 68 75 25 golfmanager Niels Antonsen.

Scorekort greenfee og turneringsfee købes hos: - Sønderjyllands Golfklub: sonderjylland@sdjgo