Ultimative oplevelser på Innisbrook Golf Resort i Florida

Copperhead-banen er værtsbane for PGA Touren. Det er den ene af fire baner ved Innisbrook Golf Resort. Foto: Innisbrook Golf Resort

Netop i 2020 fejrer Innisbrook Golf Resort i Palm Harbor på Floridas vestkyst sit 50 års jubilæum. De mere end 450 værelser og suiter er nyrenoverede, og så venter der fire golfbaner.

Palm Harbor, Florida, USA: Der er kun godt 30 kilometer fra Tampa International Airport til Innisbrook Golf Resort – et af de kendte ferie- og golfsteder i Florida. Til lufthavnen i Orlando er der omkring to timers kørsel.

Resortet, som drives af Salamander Resort, er kendt for at levere ultimative oplevelser i form af en lokalitet, der er lettilgængelig, og inden for få minutter er strandene ved den mexicanske golf nået.

Innisbrook Golf Resort ligger godt 30 kilometer fra Tampa og ganske tæt ved den mexicanske golf. Foto: Innisbrook Golf Resort

Innisbrooks samling af fire mesterskabsgolfbaner er blandt de populære i Amerika. Resortet er hvert år i marts vært for PGA Touren. PGA Touren spilles på Copperhead-banen. De tre øvrige baner er Island Course, North Course og South Course.

Der er indkvarteringsmuligheder i flere end 450 rummelige værelser og suiter. Store dele af hotellet er nyrenoveret – blandt andet det luksuriøse Salamander Spa. Renoveringen og moderniseringen betyder, at værelser og suiter nu fremstår særdeles tiltalende og i et moderne look.

Suiter i lodgehuse

Suiterne er fortsat placeret i lodgehusene, som har bevaret deres udvendige design. Der er lagt vægt på en tilbage-til-naturen-arkitektstil, og bygningerne ligger inde på et område med masser af træer, som giver gæsten en følelse af diskretion.

Værelser og suiter på resortet er netop nyrenoverede. Moderniseringen kommer netop til resortets 50 års jubilæum. Foto: Innisbrook Golf Resort

Innisbrook fejrer sit 50-års jubilæum i 2020. Efter at det åbnede i 1970, udviklede ejendommen i Tampa Bay-området sig hurtigt til at være et fint golf-resort.

Rejseselskabet Classic Golf har Innisbrook Golf Resort i sit program.