Vi Elsker Golf sætter kurs mod Spanien

Mens vinteren er ved at præge det danske, er Vi Elsker Golf og Green2green klar til en spændende rejse til det sydspanske. Foto: Green2green

Gennem en årrække har Vi Elsker Golf-konceptet – grundlagt af Brian Vester og Andreas Hartø – stået bag flere arrangementer rundt i Danmark. 8. november 2022 letter flyet fra Billund mod Sevilla.

I en årrække har Vi Elsker Golf-konceptet budt på en række sociale golfarrangementer rundt i Danmark.

Nu går turen så også udenlands, når Vi Elsker Golf i samarbejde med rejseselskabet Green2green inviterer til en spændende rejse til hotellet Iberostar Royal Andalus. Det bliver en uge med masser af golf, livemusik og underholdning – men også mulighed for undervisning, rigtig god mad og ikke mindst en masse sjove aftener.

Iberostar Royal Andalus – tæt ved vandet – bliver omdrejningspunktet for rejsen til det spanske. Foto: Green2green

To baner skal der spilles på. Hovedmatchen er en 54 hullers bestball turnering, men der dystes også individuelt og i en sjov 4-personers Scramble.

Bag Vi Elsker Golf står – et socialt turneringsprojekt – sat i verden af den tidligere Europa Tour spiller Andreas Hartø og den mangeårige ECCO Tour-arrangør, Brian Vester.

Det er ikke en træningstur, men tidligere Andreas Hartø og PGA træner, Jacob Nordestgaard, giver masser af små tips og tricks undervejs for dem, som har lyst.

Rejsen foregår med fly fra Billund til Sevilla – med afrejse tirsdag den 7. november 2022.

INFO: Læs mere om rejsen