Minthis Spa på Cypern er en ny verden af luksus-wellness

Minthis-resortet på Cypern ligger i et uspoleret bjerglandskab. PR-foto

Skjult med et grønt tag tæt ved Troodos-bjergene og vinregionen Paphos er Minthis Spa klar som et fristed for wellness. Og så ligger golfen lige ved siden af.

Cypern: Minthis-resortet – et cypriotisk flagskib – har åbnet et af de mest banebrydende wellness-reservater ved Middelhavet.

Fra begyndelsen af ​​oktober 2022 bød Minthis Spa sine første gæster velkommen i en ny verden af ​​holistisk wellness med en fordybende spa-oplevelse, som er blevet inspireret af dets naturlige omgivelser. Spa-konceptet blander den genoprettende kraft af lokale urter og mineraler med moderne videnskab for at forynge og genoprette.

Den skræddersyede Spa-bygning, der ligger ved foden af ​​Troodos-bjergene på vestsiden af Cypern, er i hjertet af den vinproducerende region Paphos. Som en del af et beskyttet Natura 2000-naturreservat skifter feriestedernes tilbage til naturfilosofien – ikke kun i designet og materialerne, der bruges til at skabe spaen, men også i de unikke faciliteter og de behandlinger, der er specielt kurateret til dets eksklusive miljø.

Minthis moderniserede spa-område er wellness for alle sanser. PR-foto

Svæver over landskabet

Fra resortet er den skræddersyede Spa-bygning skjult med et grønt tag, der passer perfekt ind i det dramatiske bjerglandskab og fungerer som en kølende funktion. Indenfor er den store åbne udsigt over de beroligende Troodos-bjerge indrammet fra alle vinkler, idet de prioriterer det naturlige miljø og bringer det udendørs ind.

Professionelle massører sørger for kyndig behandling. PR-foto

De vigtigste spa-rum såsom 25 meters swimmingpool, topmoderne fitnesscenter, fitnessstudie og hydroterapi-bassin er alle udkraget eller svæver over selve landskabet, som det er blevet inspireret af. Thermal Suites tilføjer til den overdådige atmosfære og giver en multisensorisk oplevelse, der indeholder naturens 5 elementer – jord, vand, ild, luft og rum.

Minthis Spa er en ny verden af ​​luksus-wellness, der venter på at vække alle sanser.

Af Jørgen Schultz