Balthazar Design Hotel med sublim kvalitet i Krakows bymidte

Balthazar er stilfuldt indrettet med masser af stemning.

Når der checkes ind på Hotel Balthazar er gæsterne tæt på det hele i den gamle bydel i Krakow i det sydlige Polen. Restaurant Fiorentina er klar med kulinariske lækkerier.

Krakow, Polen: Balthazar Design Hotel oser af hygge – opført i art deco-stil. Et boutique-hotel med en perfekt beliggenhed ved Grodzka Street lige over for St. Martin’s-kirken.

Balthazar Design Hotel er en perle i den gamle bydel i Krakow.Hotellet er indrettet i et byhus, hvis historie går tilbage til 1870’erne. Hotellet rummer indendørs masser af design og fornemt indrettede faciliteter med farverige og sublime detaljer. Det er en mærkbar atmosfære af intimitet, og hvor gæsterne føler sig hjemme.

Værelserne er moderne indrettet, og hvor gæsten ikke mangler noget.

Nyd maden i en skøn gårdhave

I hotellet ligger Restaurant Fiorentina, hvor der både kan serveres indendørs og udendørs i en skøn gårdhave, når vejret tillader det. Fra køkkenet tilberedes kulinariske lækkerier, og Fiorentina er flere gange blevet hædret med forskellige priser, som er med til at understrege kvaliteten.

Hotellet ligger i den gamle bydel i Krakow, og det betyder, at de mange seværdigheder og forretninger nærmest ligger lige udenfor døren.

Værelserne byder på masser farver og har alle tænkelige faciliteter til at gøre opholdet komplet.Det er Main Square Hospitality Group, som har etableret Hotel Balthazar. Gruppen står bag mere end en halv snes restauranter rundt i Krakows bymidte.

Så er der serveret i Restaurant Fiorentina. Og det er ikke kirsebær, skal vi hilse at sige. Foto: GolfXtraLufthavnen ligger knap 15 kilometer uden for Krakow – og kan nås på mindre end en halv times kørsel.

Priserne for en overnatning begynder ved omkring 1300 kroner for et dobbeltværelse. Hotellet rummer også flere suiter.

Balthazar 13
« af 10 »

 

Af Jørgen Schultz
i Krakow, Polen