Charmerende polsk hotel med eget bryggeri

Indretningen i værelserne på Browar-hotellet stikker i alle retninger. Her er et værelse med et vægmaleri af de særprægede. Foto: GolfXtra

Hotel Browar Czenstochovia byder ikke blot på rustikke og moderne værelser. Her er også kulinariske oplevelser samt med eget øl på menukortet.

Czestochowa, Polen: Hvis det gælder om at finde en overnatningsmulighed tæt ved Rosa Private Golf Club, så er én af de oplagte muligheder et ganske særpræget hotel i byen Czestochowa. Browar hedder hotellet; det polske ord for bryggeri.

Browar-hotellet har fået sit navn på grund af sit øl-bryggeri.

Hotel Browar Czenstochovia hedder hotellet, som ligger i Częstochowa – en by i det sydvestlige Polen med 246.000 indbyggere. Hotellet ligger små 20 minutters kørsel fra Rosa Private-golfbanen.

LÆS MERE: Polens private perle

Hotellet er indrettet i en ejendom, som er opført for omkring 100 år siden. Værelserne er ganske særprægede – rustikke og med iøjnefaldende vægmalerier. Alle værelser har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv og skrivebord.

Hotellet ligger tæt på Czestochowa Museum og Jasna Góra Kloster, som er to af byens seværdigheder.

Mulighed for et bad i øl

I restauranten kræses der om gæsterne i de charmerende lokaler. Og så har hotellet sit eget bryggeri med to forskellige øl-typer, som er særdeles velsmagende. Men der er naturligvis også vin på kortet. Restauranten er indrettet i to plan, og der er samtidig en hyggelig bar, hvor måltiderne kan fordøjes.

Kulinarisk er der mange oplevelser på menukortet på det polske hotel.

Hotellet rummer også spa-faciliteter med sauna og dampbad, og der er også mulighed for øl-bade.

Prisniveauet er særdeles attraktivt. En enkelt overnatning for to personer begynder fra omkring 300 kroner.

 

Af Jørgen Schultz
i Czestochowa, Polen