Overnatning til små penge på polske Villa Pacoldi

31 værelser er der i det trestjernede Hotel Villa Pacoldi. Foto: GolfXtra

Lige ved siden af Krakow Valley-golfbanen i det sydlige Polen ligger et lille hyggeligt hotel. Her er der rig lejlighed til at trække stikket og nyde en herlig natur – og en klassebane.

Krakow Valley, Polen: Krakow Valley er reelt et resort, hvor der både er muligheder for indkvartering i feriehuse tæt ved første tee, mens der på anlægget også er opført et hotel med 31 komfortable værelser.

Villa Pacoldi hedder det hyggelige hotel, hvor der kan overnattes til særdeles attraktive priser. Sådan er det nu engang ofte i Polen. Priserne varierer fra 235 kroner og op til 450 for et dobbeltværelse. Fra hotellet er der udsigt til golfbanen til den ene side og til den skønne Jurajski Landscape Park til den anden side.

LÆS MERE: Klassegolf i den polske Jurassic-dal

På hotellet er der restaurant og bar samt med muligheder for servering udendørs. Indendørs er der også en bar, som ikke lukker, før sidste gæst mener, at tiden er inde… Sådan lyder i hvert fald markedsføringen fra hotellet.

Så er der dækket op i det hyggelige hotel, som ligger lige ved siden af banen.

På hotellet serveres der gedigen mad med menuer for enhver smag. Specielt i sommermånederne er vejret ofte til at sidde i gården foran hotellet under parasoller og med udsigt til det kuperede terræn.

Gælder det en udfordrende bane og med hotel-overnatning i ro og fred, så er Krakow Valley et oplagt svar.

 

Af Jørgen Schultz
i Krakow Valley, Polen