Femstjernet golf og indkvartering i det centrale Vietnam

Laguna Lang Co-resortet har en fantastisk beliggenhed på østkysten af Vietnam. Foto: Laguna Lang Co

Det femstjernede Laguna Lang Co Golf Club rummer en Nick Faldo-designet klassebane. Indkvarteringen sker i komfortable rammer helt ude ved strandkanten.

Laguna Lang Co, Vietnam: Det er en destination med noget nær allermest fart på i Vietnam, når det gælder Laguna Golf Lang Co.

Nick Faldo’s mesterskabsbane rummer en lang række udfordrende huller ikke langt fra havet. Foto: Laguna Lang Co

Laguna Lang Co Golf Club ligger i det centrale Vietnam nær Lang Co Bay og en 3-kilometers strand i Chan May regionen.

Indkvarteringen kan ske i førsteklasses hoteller som eksempelvis Banyan Tree og Angsana. De ligger ved idylliske strande og med en amfiteaterlignende bjergagtig baggrund.

Det 280 hektar store område, som er det første projekt i Vietnam for Banyan Tree Group, ligger i nærheden af Lăng Cô Bay og er indrammet af en tre kilometer lang strand med udsigt over havet. Området er kendt for sin uberørte kystlinje, natur og nærhed til UNESCO World Heritage Sites.

Faldo’s mesterskabsbane

Golfen foregår på Laguna Golf Lăng Côs prisbelønnede par-71 mesterskabsbane, som er designet af Sir Nick Faldo og betragtes som en af stjernerne, når det gælder golfbaner i Asien.

Indkvarteringen ske i fantastiske lejligheder helt nede ved stranden. Foto: Banyan Tree

Sir Nick Faldo’s flagskibs-layout i Asien åbnede til stor anerkendelse i 2013 med en bane og beliggenhed, som fuldt ud udnytter resortets fantastiske beliggenhed skåret mellem havet og bjergene ikke langt fra rismarker, jungle og med huller helt nede ved strandkanten.

Det femstjernede golfresort omfatter Banyan Tree og Angsana med indkvarteringsmuligheder helt ude ved havet – og som nærmest nabo til golfbanen.

Af Jørgen Schultz

Læs mere om resortet