Dansk Golf Show er igen klar i Messecenter Herning

Fra fredag den 25. februar til søndag den 27. februar er Dansk Golfshow en del af Ferie for Alle i Messecenter Herning. Foto: Lars Møller/MCH

Efter et digitalt Ferie for Alle i 2021 bliver der nu igen feriemesse i Herning. Messen foregår i dagene 25.-27. februar.

Efter et 2021 med en digital feriemesse bliver det nu igen muligt at mødes i Messecenter Herning.

Feriedrømme bliver igen til virkelighed, når Ferie for Alle 25.-27. februar slår dørene op til et feriemekka med inspiration til alle typer feriebehov. Som altid byder programmet på spændende rejseforedrag, sjove aktiviteter og gode tilbud, ligesom der er ekspertrådgivning at hente, når drømmeferien skal designes. Det gælder, hvad end ferien skal holdes i Danmark, i sydens sol eller på eksotiske destinationer, og uanset om ferieformen er camping, krydstogt eller noget helt tredje.

Programmet kommer igen til at omfatte Dansk Golf Show, som atter samles i en hal med masser af udstyr og inspirationsmuligheder til den næste golfferie eller -ophold.

– Vi glæder os til at kunne åbne dørene til feriemessen og til igen at danne ramme om danskernes feriedrømme. En tradition, der startede i Herning Hallen i 1957, og som vi sammen med branchen sætter en ære i at fastholde, efter vi i fjor måtte gennemføre en online version, fortæller projektchef i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen.