Der er rift om træningsrejser fra Apollo

JA Beach er én af mulighederne, når det gælder træningsrejser med fokus på blandt andet golf. Foto: Apollo

Apollo er én af de store spillere i Norden, når det gælder salg af aktive ferier. Én af mulighederne er sportshotel JA Beach i Dubai, som bliver det 11. rene sportshotel under Apollo Sports-paraplyen.

De seneste år er efterspørgslen efter Apollos træningsrejser kun steget. Og salget af rejsearrangørens sportshoteller fortsætter med at sætte regelmæssige rekorder. Mange af Apollo Sports-hotellerne er allerede blandt Apollos mest populære hoteller for både efterårs- og vintersæsonen, og nu tilføjer Apollo endnu et hotel til rækken – det første af sin slags i Dubai.

– Apollo Sports er vores hurtigst voksende hotelkoncept, og flere af hotellerne er samtidigt blandt vores hoteller med den højeste kundetilfredshed. Interessen vokser bare hvert år, og vi arbejder derfor også løbende på at udvide tilbuddet – både i form af hoteller, træningsmuligheder og konkrete træningsrejser. I dag tilbyder vi Nordens bredeste træningskalender og har arrangementer 52 uger om året. Det er vi stolte af, fortæller Daniel Giray, sportschef hos Apollo, i en pressemeddelelse.

Et alsidigt sportshotel

Alle Apollo Sports-hoteller har særligt fokus på kvalitetssikring på alle niveauer, førsteklasses faciliteter og infrastruktur, professionelle instruktører samt sund mad. Men hvert hotel har herudover sin egen unikke karakter. Hvor flagskibet Playitas Resort på Fuerteventura favner bredt med sine imponerende en million kvadratmeter motionsglæde inden for alt fra golf, cykling og svømning til holdtimer og fitness, fokuserer andre mere på eksempelvis yoga og surfing. Et par af hotellerne har desuden deres eget akademi for børn i skoleferierne.

Det seneste Apollo Sports-hotel i rækken, JA Beach i Dubai, byder også på noget helt unikt. Hotellet har en uovertruffen beliggenhed på stranden og tilbyder en bred vifte af træning og aktiviteter for hele familien. Udover golf er der muligheder for holdtimer, et veludstyret fitnesscenter, padel og tennis til et separat vandsportscenter med mulighed for både SUP, kajak, vingefolie, sejlads og kitesurfing .

Af Jørgen Schultz