Dramatisk og smuk bane i bjergene på Kreta

Crete Golf Club har en betagende smuk beliggenhed i bjergene. Foto: GolfPlaisir

Crete Golf Club er en både smuk og dramatisk bane i bjergene tæt ved turistbyen Hersonissos.

Hersonisso, Kreta: Kreta hører ikke til de kendte golf-destinationer. Men den langstrakte græske ø har med Crete Golf Club en både smuk og dramatisk bane.

Kreta har alt – perfekt klima, fantastiske strande, lækker mad, den smukkeste natur, interessant historie og en imødekommende befolkning. På den østlige del af Kreta, i bjergene over den kendte turistby Hersonissos, ligger øens eneste 18 hullers golfbane. En bane som i sig selv er en god grund til at besøge Kreta.

Femstjernet hotel ved banen

Crete Golf Club er en fantastisk smuk og dramatisk golfbane beliggende i bjergene bag den populære ferieby Hersonissos på Kreta.

Tæt ved golfbanen ligger et nyåbnet femstjernet hotel. Foto: GolfPlaisir

Foruden den skønne golfbane, så ligger der et skønt 5-stjernet hotel i forlængelse af klubhuset. Det betyder, at man nu kan bo i de smukke omgivelser hvor golfbanen også ligger og nyde roen og den smukke natur og udsigt, som bjergene byder på.

Golfbanen på Kreta er omgivet er flotte bjerglandskaber. Foto: Nordic Golfers

Men Kreta er meget andet end golf. Eksempelvis kan et besøg til Knossos anbefales. Her finder man en af verdens mest omfattende arkæologiske, som giver et spændende blik i hvordan livet tog sig ud i den minoiske kultur for flere tusinde år siden. For de historie-interesserede er et besøg på arkæologiske museum i Heraklion også et besøg værd.

GolfPlairsir og Nordic Golfers tilbyder rejser til golfbanen på Kreta.

fakta

Priser

Et ophold med GolfPlaisir til Crete Golf Club indeholder syv nætter i dobbeltværelse, syv gange morgenmad, fem middage, fly, transport af golfbag, lufthavnstransfer samt service af golfvært.

Pris: Fra 11.795 kroner