Et elegant spansk fristed omgivet af tre golfbaner

Villa Padierna-resortet ligger i en skøn natur på den spanske solkyst lidt uden for mondæne Marbella. Foto: Anantara Villa Padierna

Anantara Villa Padierna Palace Resort har en malerisk beliggenhed i Andalusien.

Costa del Sol, Spanien: Det er luksuriøs indkvartering på Anantara Villa Padierna Palace Resort lidt tæt ved Marbella og Benhavis på den spanske solkyst.

Der er ikke bare tre golfbaner nær resortet. Ud over golfen er der adgang til en sø, dejlige sandstrande og med nogle af de typpiske andalusiske landsbyer oppe i bjergene. Og så er der ikke engang fem kilometer til Puerto Banus.

Tre golfbaner ligger tæt ved resortet. Foto: Anantara Villa Padierna

Også værelserne er indrettet i stil med en italiensk villa; alle har hurtigt internet, minibar og marmorbadeværelser. Hotellets spa tilbyder termiske bade og saunaer, og poolen ligger i en udendørs gårdhave med udsigt over Middelhavet og Afrika.

129 værelser omfatter hotellet, som også rummer en tre-stjernet Michelin-restaurant. La Veranda med kokken Martin Berasategui i spidsen tilbyder gæsterne et meget personligt køkken. Han kendes som en mand med fantasifulde kulinariske idder med friske sæsonbestemte ingredienser, og han har nærmest kreeret en fusion af det nordlige og sydspanske køkken.

Fra hotellet er der udsigt til golfbaner, bjergene og Middelhavet. Foto: Anantara Villa Padierna

Når det gælder skønhed og wellness, så er der på hotellet spa-faciliteter i et af de største kurbade i Europa med tre dampbade, Hammam med havsalt, græsk og finsk sauna, skønhedscenter, fitnesscenter samt to vadmassagerum.

Flere golfbaner er der at vælge mellem i dette smørhul på Solkysten. Villa Padierna Golf Club – også kendt som Alferini Course – ligger tættest på, og desuden er der ikke langt til Flamingos Golf Club.

Prisen for en overnatning ligger i underkanten af 3.000 kroner pr. nat for et dobbeltværelse. Men så er der også morgenmad med i prisen.

Af Jørgen Schultz