Få dit golfkørekort på den dejlige ferieø Porto Santo

Seve Ballesteros - et spansk golf-ikon - har skabt en udfordrende bane, som både den øvede og uøvede spiller kan komme rundt på. Foto: Primo Tours

Primo Tours er i 2023 klar med et nyt tiltag, hvor det er muligt at erhverve et golfkørekort på den portugisiske ø Porto Santo. Der er fire afgange at vælge mellem i marts 2023.

Hvis du har planer – eller måske et nytårsforsæt – om at ville i gang med at spille golf i 2023, så er det nu muligt at erhverve golfkørekortet samtidig med en god ferieoplevelse.

Det er Primo Tours, som har fire afgange i marts med kurs mod atlanterhavsøen Porto Santo. Den portugisiske ø, som ligger nabo til Madeira, har tiltrukket tusindvis af danske golfspillere. De er draget afsted til øen med den kendte Severiano Ballesteros-bane for at spille golf – men også at nyde et all inclusive-ophold.

Golfkørekortet kan erhverves for 2.298 kroner oven i rejsen. Der bliver undervisning, og når kørekortet er i hus, udstyres gæsten samtidig med sit første DGU-kort og et flex-medlemskab, så der er mulighed for at spille greenfee hjemme i Danmark.

Nogle af hullerne ligger helt ude ved de dramatiske bjergside med et brusende Atlanterhav nedenfor. Foto: Primo Tours

Kvalificerende kursus

Kurset – Golfkørekort – er et kvalificerende kursus til at opnå spilletilladelse til spil på ”stor bane”, og Porto Santo er det perfekte sted at begynde sin golfkarriere i selskab med andre ny-golfere.

– I samarbejde med Arrild Golfklub tilbyder Primo Tours som noget helt nyt kurset, som er et billigt begynderkursus med alt, hvad du har brug for, til at komme i gang med at spille golf, lyder det i beskrivelsen fra Primo Tours.

Kurset har til hensigt at formidle den nødvendige indsigt og viden til de forskellige aspekter af golfsporten, således at deltageren ved kursets afslutning har tillært sig de nødvendige kompetencer til at skabe den gode oplevelse på golfbanen – for sig selv, såvel som for andre på banen.

Golfkørekortet inkluderer ydermere en sæsons flex-medlemskab i Arrild Golfklub. Efter kursets afslutning fremsendes DGU-kortet med posten, hvorefter deltageren er klar til at spille ”rigtig golf” på alverdens golfbaner.

Der er afgang til Porto Santo den 3., 10., 17. og 24. marts.

Af Jørgen Schultz

LÆS ALT OM MULIGHEDERNE FOR AT FÅ ET GOLFKØREKORT PÅ PORTO SANTO