Matchtur til idylliske og afslappende Mallorca

Fra golfbanen er der en skøn udsigt ud over bjerge og Middelhavet. Foto: Pula Golf Resort

Green2green har det østlige Mallorca på programmet. I dagene 29. april til 6. maj sættes kursen mod Pula Golf Resort.

Fem runder golf samt idylliske og afslappende indkvartering på Pula Golf Resort er én af af de matchture, som rejseselskabet Green2green har på programmet i dagene 29. april til 6. maj.

Mallorca er én af mange golfspilleres foretrukne feriedestinationer. Der er afgang fra enten Aalborg eller København. Deltagerne kommer til at bo i de hyggelige, 4-stjernede boutique-hotel på den østlige side af øen. Resortet har et stort fokus på bæredygtighed, ro og personlig betjening.

Eastern Mallorca Classic er titlen på matchturen, som kommer til at byde på ikke færre end fem spilledage – arrangeret af rejseselskabet matchleder.

Pula Golf Club blev opført i 1995 – og blev et årti senere fuldstændig omlagt af den kendte spanske spiller José Maria Olazábal. Banen måler 6246 meter fra de bagerste teesteder – og spilles i en smuk og meget gribende natur. Undervejs på runden er det muligt at nyde skønne udsigter til både hav, bjerge og de omkringliggende skove.

Lejlighederne på Pula Golf Resort er blevet opgraderet i forbindelse med den seneste modernisering af resortet. Foto: Pula Golf Resort

Europa Touren på besøg

I perioden 2003 til 2007 var Europa Touren forbi anlægget adskillige gange, og dengang hed turneringen Mallorca Classic. I øvrigt var vinderen i 2005 nærmest som en selvfølge Olazábal selv.

Matchturen kommer også til at indeholde spil på den den populære og nærliggende bane – Club de Golf Son Servera. Den smukke bane ligger tæt ved kysten, og har 55 års historie bag sig.

Læs mere om Pula Golf Resort

Hotellet er placeret i rolige og idylliske omgivelser og omkranser den ikoniske hovedbygning. Her har man gennemrenoveret et smukt chateau fra 1581. Senest er ferielejlighederne blevet opgraderet. Indkvarteringen kan foregå i smukke suiter og grand suiter, der er fordelt rundt på resortet.

Af Jørgen Schultz