Garmin sender nyt premium-ur til golfere på markedet

Det nye S70-ur er topmdellen fra Garmins Approach-serie. Foto: Garmin

Hvis golf er dit et og alt, er Approach S70 et oplagt valg; tilgængelig i to størrelser med levende AMOLED-skærme og forbedret golfanalyse. Uret afløser det særdeles populære S62-smartwatch.

Garmin er klar med afløseren til den særdeles populære S62 Approach-model, som har henrykket rigtig mange golfere.

Én af de nye, smarte funktioner på S70-uret er aflæsning af konturer og hældninger på green. Foto: Garmin

Approach S70 hedder den nye model, som netop er sendt på markedet. Det nye premium-smartwatch i to forskellige størrelser og er spækket med værktøjer til golfbanen og fitnessfunktioner til at hjælpe med at opbygge et bedre all-around spil.

Begge smartwatches er superklare og nemme at læse, selv i sollys, og de har fantastiske AMOLED-touchscreens, der fremhæver alle detaljer på de 43.000 forudindlæste golfbaner fra hele verden.

Fra klubhuset til det sidste putt hjælper Approach S70 golfspillere på alle niveauer. Det forbedrede virtuelle caddieværktøj viser skudspredningsdata og foreslår en hulstrategi baseret på en række faktorer, herunder historiske svingdata, højde, vindhastighed, vindretning og mere.

Begge ure inkluderer også en forbedret PlaysLike Distance-funktion med et helt nyt, indbygget barometer, der også tager højde for vind, temperatur og lufttryk, før du tager dit næste slag.

 

Et smartwatch er ved at være en sikker del af udstyret for mange golfere. Foto: Garmin

Forlænget batteritid

Golfspillere vil være i stand til at spille flere runder uden at skulle lade op takket være Approach S70’s forlængede batteritid. Approach S70 kan holde en opladning i op til 16 dage i smartwatch-tilstand og op til 20 timer, når du bruger GPS.

Approach S70 er designet til dem, der ønsker alle værktøjerne til at forbedre deres spil på banen – og al sundhedsovervågning, aktivitetstracking og forbundne funktioner til deres liv uden for banen.

Uret kommer i øvrigt i tre standard-farver – sort, hvid og grå. Men desuden kan der som tilbehør købes ind af remme i mange forskellige farver.

S70-uret er med touchscreen og har længere batteritid end forgængere – det meget roste S62-ur. Foto: Garmin

Forbedrede kort

De forbedrede funktioner i S70:

  • Forbedrede CourseView-kort: forudindlæst med mere end 43.000 fuldfarvede CourseView-kort over golfbaner rundt om i verden. De forbedrede kort har banebiomer og giver dig adgang til særlige detaljer med muligheden for at panorere og zoome for at indsnævre din måldistance.
  • Forbedret virtuel caddie: Se predningsdata og modtag mere præcise kølleforslag baseret på en række faktorer, herunder historiske svingdata, højde, vind og mere.
  • Forbedret PlaysLike Distance: Se et analytisk estimat af, hvordan et slag vil spille baseret på placering op- eller ned ad bakke, vind, temperatur og lufttryk.
  • Green Contour Data: Planlæg det bedste tilgangsslag og putt ved at se greenens hældningsretning og sværhedsgrad på udvalgte baner, når du er tilsluttet et aktivt Garmin Golf-medlemskab (startende ved 75 kr. pr. måned).
  • AutoShot-rundeanalysator: Par med Approach-køllesporingssensorer for flere automatiske spiltrackingfunktioner, herunder registrering af putts og chips.
  • Score-registrering: Track runde score hul-for-hul, og upload til Garmin Golf-app for stat-tracking og handicapberegning.
S70 viser knivskarpe informationer omkring afstandene til green m.m. Foto: Garmin

Innovative funktioner

Med et nyt Approach S70 på deres håndled kan golfspillere forbedre fleksibiliteten og den generelle kondition med forudindlæste aktivitetsprofiler til styrke, HIIT, yoga, løb og mere. Med Garmins fulde pakke af 24/7 sundhedsovervågningsfunktioner har kunderne de værktøjer, de skal bruge til bedre at forstå deres generelle sundhed, så de ikke kun kan have potentialet til at slå bolden længere, men også kan hjælpe med at forhindre skader.

Takket være håndledsbaseret puls, pulsvariation, Body Battery-energiovervågning, avanceret søvnovervågning og mere, kan Approach S70 hjælpe golfspillere med at yde deres bedste på og uden for banen.

Approach S70 kan også hjælpe golfspillere med at holde sig i top fysisk form med skræddersyede træningsplaner fra Garmin Coach, mens de kan skabe deres eget træningsprogram ved at bruge mere end 1.600 individuelle øvelser via Garmin Connect-appen. Golfspillere kan også tracke deres fitnessalder for at vurdere, om deres krop træner og reagerer på træning, der er yngre eller ældre end deres faktiske alder.

Sofistikeret stil

Approach S70 smartwatches, der er designet til at bæres både på og uden for golfbanen, kombinerer et let, stilfuldt design med materialer af høj kvalitet, inklusive en keramisk kant med et ridseresistent urglas på en 1,2″ eller 1,4″ AMOLED-skærm.

Det lette, men stilfulde design er perfekt til håndled i alle størrelser og påvirker ikke et golfsving. Derudover vil golfspillere altid være klædt godt på med Approach S70’s accentfarvering mellem urkransen og -kassen, der ikke kan undgå at tiltrække opmærksomhed.

Også S70-modellen har naturligvis pulsmåler, så alskens sundhedsmålinger også kan aflæses. Foto: Garmin

Letanvendelige funktioner

Approach S70 giver ikke kun golfspillere de værktøjer, der kan hjælpe dem med at få succes på banen, men det indeholder mange funktioner for livet udenfor banen:

  • Smart-notifikationer: Modtag tekstbeskeder og se opdateringer på sociale medier, e-mails og mere, når uret er parret med en kompatibel smartphone.
  • Garmin Pay™: Betal for forfriskninger i klubhuset eller hvor som helst Garmin Pay accepteres med den kontaktløse betalingsløsning gennem deltagende banker.
  • Musik: Når parret med trådløse hovedtelefoner, kan du lytte til musik eller podcasts direkte fra dit håndled4 efter download fra Spotify, Amazon Music eller Deezer.
  • Connect IQ™ app-integration: Download forskellige urskiver og nyd andre tredjepartsapps, når parret med en kompatibel smartphone.

Af Jørgen Schultz 

PRIS: Approach S70 har en vejledende udsalgspris, der begynder ved 5.449 kroner.