Golf, ferie og gastronomi på Cataloniens smukke kyststrækning

Infinitum syd for Barcelona er et særdeles rost resort. To golfbaner er der at vælge mellem. Nye, bæredygtige boliger er på vej.

Lige omkring 100 kilometer syd for Barcelona ligger resortet Infinitum – et af Europas nyeste livsstils- og ejendomsresort. Tre golfbaner, moderne gastronomi, en moderne Beach Club og masser af lækre faciliteter samt kulturelle aktiviteter.

Boligerne ved Infinitum i Costa Dorado ligger helt ud til Middelhavet. Foto: Infinitum

I alt 45 huller udgør golfanlægget, hvoraf de to 18 hullers baner er designet af Greg Norman med skønne fairways og bølgende greens og helt fantastiske udsigter ud over Cataloniens smukke kyststrækning.

Lake-banen er designet af Greg Norman – med en beliggenhed i et fuglereservat. Det er ikke mindst nogle store søer med masser af vand, som udgør udfordringerne.

Hills-banen er nærmest placeret rundt om et mindre bjerg – og er betydelig mere kuperet end Lake-banen. Hullerne er særdeles varierede. Banen har flere gange været kulisse omkring Q-School – kvalifikationsturneringen til DP World Tour.

To moderne klubhuse er der ved de to golfbaner. Foto: Infinitum

To moderne klubhuse

Golfbanerne suppleres af to topmoderne klubhuse, der er designet geografisk til at illustrere regionens betagende udsigt, foruden moderne træningsfaciliteter, en fuldt udstyret Pro Shop og et skræddersyet fitnesscenter.

På resortet er der et fantastisk udvalg af certificerede boliger af høj kvalitet ligger i gåafstand fra alt, hvad du behøver for at leve i luksus ud til kysten. Disse ejendomme kommer i en bred vifte af størrelser og stilarter, så uanset hvad du leder efter, venter det perfekte hjem.

Hills Course har nogle greens i et område, som tidligere var et stenbrud. Foto: Infinitum

På resortet er der netop ved at blive sat gang i opførelsen af 119 eksklusive boliger – et ambitiøst projekt med fokus på bæredygtighed. Bebyggelsen vil bestå af 34 række- og dobbeltvillaer, fire fritliggende villaer og 81 flerfamiliehuse ved havet. Husene er designet til at tilpasse sig terrænets eksisterende topografi og maksimere energieffektiviteten, mens de altid opretholder en behagelig temperatur

Af Jørgen Schultz