Golfspillere kan glæde sig over tre nye ruter fra Aarhus Lufthavn

Aarhus Airport kommer som ventet ud af 2020 med røde tal på bundlinjen. Med en betydelig udvidelse af rutenettet er der alligevel stor positivitet at spore i den østjyske lufthavn. Illustration: Aarhus Airport

Gran Canaria, Malaga og München er de tre destinationer, som er tilføjet rutenettet fra Aarhus Airport. Ruten til München er allerede i gang.

Aarhus: Golfspillere – og alle andre turister samt forretningsrejsende – kan glæde sig over en udvidelse af rutenettet fra Aarhus Airport.

Tidligere i juli tog Lufthansa-selskabet Air Dolomiti hul på ruten mellem Aarhus og München. Der lægges ud med to ugentlige flyvninger – man og fredag -, og i august tilføjes så også en onsdagsflyvning.

– Vi har store forventninger til ruten, som er den eneste direkte rute ud af Jylland til München. Det har stor betydning, at ruten drives i Lufthansa-regi, så jyderne kan booke til både europæiske destinationer og til oversøiske rejsemål i USA og Asien via Lufthansas netværk. Lufthavnen i München er et af verdens største og mest smidige flyknudepunkter med flyskift helt ned til 40 minutter, siger Nicolai Krøyer, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Med Ryanair til Malaga

Fra den 31. oktober 2021 bliver der mulighed for at sige godmorgen i Aarhus og godnat i Malaga på Solkysten.

Det er Ryanair, som udvider sit engagement i Aarhus Airport.

Hvis der skal spilles golf i jul og nytåret – eller i resten af vinteren 2021/2022 –, så letter flyselskabet Great Danes Airlines mod Gran Canaria fra den 22. december. Ruten er den første i et helt nyt samarbejde mellem Spies Rejser og Aarhus Airport.