Lykia World er tyrkisk luksus ved linksbane

Et view ud over det omfattende hotelkompleks, som ligger lige ved golfbanen og helt ned til strandkanten. Foto: Lykia World og Links Golf

Lykia World omfatter et luksushotel, hvor der kan vælges mellem vidt forskellige indkvarteringsmuligheder – eksempelvis traditionelle hotellejligheder eller små huse med egen udgang til pool- og strandområdet.

Antalya, Tyrkiet: Lykia World byder på et enestående hotel i luksusklassen lidt udenfor golf-mekkaet i Belek. Her er alle muligheder for afslapning, kulinariske lækkerier, badeferie samt golf på en uvant bane – for tyrkiske forhold. For Lykia er links.

I klubhuset lige ved golfbanen, hvorfra frokosten eller forfriskninger kan nydes med en storslået udsigt ud over såvel golfbane som havet, er der ikke sparet på noget.

Så er der dækket op – helt ud til golfbanen. Foto: Lykia World

Men det er der så sandelig heller ikke i det hotel- og feriecenter, som ligger i forbindelse med golfbanen. Hotellet med vidt forskellige indkvarteringsmuligheder ligger i fyrreskoven tæt ved havet og vil kunne byde på adskillige andre aktiviteter end golf.

LÆS OGSÅ: Links og luksus på tyrkisk

Hotellet omfatter to indendørs swimmingpools, jacuzzi og 1800 kvadratmeter neoklassisk arkitektur. Udenfor – kun et stenkast fra en bred sandstrand – er der ikke færre end fem swimmingpools samt et wellness- og fitnesscenter.

Fra de eksklusive Lake Houses er der direkte udgang fra lejlighederne til pool. (Foto: Lykia World og Links Golf)Øvrige faciliteter inkluderer aktivitetscenter til børnene, otte restauranter, fire barer, en spa-ø, bager og konditori samt bowling og diskotek. Der er også pro-shop og butikker.

Lykia er links og luksus, og det er som om, at verden er gået i stå på dette center, hvor der ikke kun er mulighed for at lade sig indkvartere på selve hotellet. Der er også ferieboliger og villaer.


Af Jørgen Schultz
i Belek, Tyrkiet