Waldorfs elegante oase i Florida vækker opsigt

Afslutningen på 13. hul kan blive en tur i vandet. Foto: Waldorf Astoria

Astoria Golf Club i det centrale Florida er en oplevelse helt tæt på naturen. Her er hverken villaer eller lejligheder. Anlægget ligger i naturreservatet Bonnet Creek.

Orlando, Florida: Waldorf Astoria er også golf. Sådan er det i hvert fald ved Orlando i Florida med en unik beliggenhed i Bonnet Creek-naturreservatet.

Omkring 6.400 meter er 18 hullers-banen fra de bagerste teesteder. Banen giver med sin beliggenhed i et naturreservat golfspillerne en følelse af, at de nærmest er alene i naturen.

Astoria Golf Club byder på en udfordrende bane med masser af bunkers og vand-hazarder. Foto: Waldorf Astoria

Banen er skabt af arkitekten Rees Jones, som er søn af navnkundige Robert Trent Jones Sr. Han har ikke den samme berømthed som sin far, men i USA er han ikke mindst kendt for at have arbejdet med i re-design af baner som Baltusrol, Hazeltine og Congressional.

Golfbanen er en af de få i den centrale del af Florida, hvor der ikke er villaer og lejligheder som kulisse. Her er golfen i pagt med naturen, og Astoria Golf Club er åben for alle, der bor på den tilstødende Waldorf Astoria Orlando samt Hilton Orlando Bonnet Creek.

Astoria Golf Club har vakt opsigt fra starten. Golf Advisor har banen i Top 25, og også det amerikanske Golf Magazine har tildelt hæder til anlægget.

Tårnhøje fyrretræer og storslåede cypresser er en del af omgivelserne, og så er der masser af vand i spil rundt på banen.

Waldorf Astoria ligger tæt ved et naturreservat og med golfbanen som nærmest nabo. Foto: Waldorf Astoria

Hotellet

Hotellet Waldorf Astoria er den perfekte adresse tæt ved banen. Hotellet er en elegant oase af moderne luksus – i øvrigt tæt ved Disney World. Luksushotellet tilbyder en stemning af stilfuld sofistikation med alle fornødne faciliteter og upåklagelig service.

Hotellet tilbyder 502 stilfulde værelser og suiter med et elegant design. 12 restauranter er der at vælge mellem på hotellet.

Af Jørgen Schultz