Nyt femstjernet hotel i Faro – tæt ved lagune og golfbaner

3HB Faro Hotel er Faro's første femstjernede hotel. Foto: 3HB Hotel Faro

Algarves storby Faro har fået sit første femstjernede hotel, 3HB Faro Hotel. Tæt ved byens gågade.

Faro, Portugal: Lufthavnsbyen i Algarve, Faro, har fået sit første femstjernede hotel. 3HB Fro Hotel er navnet.

Hotellet ligger på en gågade i det centrale Faro, mindre end 15 minutter fra Faro International Airport. Hotellet er et luksuriøst og komfortabelt udgangspunkt for at udforske historiske Faro, Ria Formosa-lagunen og dens øer samt de omkringliggende strande. Spredt ud over Algarve-regionen ligger samtidig et væld af herlige golfbaner.

 

Hotellet har to restauranter – én gourmet-restaurant helt oppe på taget samt en italiensk-inspireret restaurant med adgang fra gågaden. Foto: 3HB Faro Hotel

Af faciliteter på hotellet kan nævnes en infinity pool på hotellets tagterrasse, hvorfra gæster kan nyde udsigten over byen og Ria Formosa Nature Park. Hotellet har desuden en spa med indendørs pool, sauna, tyrkisk bad og træningsfaciliteter.

Samtidig er der to restauranter: en gourmet-restaurant på tagterrassen og en italiensk-inspireret restaurant, som der er adgang til direkte fra gågaden.

Prisen starter fra 146 EUR – knap 1.100 kroner – pr. nat for dobbeltværelse med morgenmad.

Med dramatiske klipper ved havet er Faro kendt for sin skønne beliggenhed på Algarvekysten. Den gamle by er Faro’s hjerte. Byen har knap 70.000 indbyggere.