Portugisiske Aroeira gør sig bemærket som klasse-resort

Afslutningshullet på Aroeira Challenge byder på en del vand.

”Lissabons Wentworth”; sådan kaldes Aroeira Golf Resort. I den seneste Top 100-måling fra magasinet National Club Golfer er resortet klatret hele 64 pladser frem.

Aroeira Golf Resort – et ikonisk mødested for golfere sydvest for den portugisiske hovedstad – er af mange blevet kaldt for Lissabons svar på Wentworth.

Aroeira Pines Classic har været anvendt til Europa Touren. Her er det 11. hul.

I den seneste Top 100-måling fra det anerkendte magasin National Club Golfer har Aroeira taget stormskridt frem på listen over de førende golfresorts i det kontinentale Europa. Hele 64 pladser er Aroeira klatret frem til en placering som nummer 36.

Belønnet for investeringer

Dermed er Aroeira blevet belønnet for den stribe af investeringer, som er foretaget de senere år.

Aroeira Lisbon Hotel har medvirket til, at endnu flere golfspillere tager turen til Aroeira-banerne.

Ud over at tilbyde to anerkendte 18-hullers golfbaner – Aroeira Pines Classic og Aroeira Challenge – byder resortet også på det smarte Aroeira Lisbon Hotel, en af de nyeste overnatningsmuligheder tæt ved Lissabon. De to golfbaner , som spilles inde i fyrretræer og med mange søer i spil, har altid budt på fantastiske udfordringer.

Tilføjelsen af Aroeira Lisbon Hotel, kun et stenkast fra golfklubben, har forvandlet Aroeira til et velegnet sted, når det gælder om at bo tæt ved golfbaner. Samtidig er der ikke langt til stranden og byen, og desuden er der også sket forbedringer i klubhuset ved golfbanerne.

Fra resortet er der en halv time ind til centrum i Lissabon.

BOOK DIT OPHOLD

Af Jørgen Schultz