Strandferie og klassegolf midt ude i Det Caribiske Hav

CuisinArt Golf Club ligger helt ude ved en bugt. Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Anguilla er den nordligste af Leewardøerne i ø-gruppen De små Antiller. CuisinArt Golf Resort & Spa har været et luksusikon siden åbningen i 1999 med en fantastisk golfbane helt ude ved havet.

Anguilla, Caribien: De kridhvide bygninger kan lede tankerne hen mod hotelbyggerierne ved Middelhavet. Men vi er midt ude i Caribien på den lille ø, Anguilla, som tilhører Storbritannien.

Fra området ved de store swimmingpools er der direkte adgang ned til havet. Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Det prisbelønnede CuisinArt Golf Resort & Spa betragtes som et af de bedste hoteller i Anguilla og Caribien. Resortet er et fantastisk sted nærmest helt ude ved strandkanten, som tilbyder en unik blanding af afslappet elegance og fem-stjernet service med genkendelig middelhavsarkitektur.

91 suiter rummer hotellet, men desuden er der mulighed for at checke ind i en af de store store og luksuriøse villaer. Fra værelser og villaer er den en fortræffelig udsigt over frodige grunde og de hvide sandstrande og turkise farvande i Rendezvous Bay.

De kridhvide bygninger minder ganske meget om traditionel middelhavsarkitektur. Men vi er midt ude i Caribien. Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Et luksusikon siden 1999

CuisinArt Golf Resort & Spa har været et luksusikon siden åbningen i 1999 og har siden gennemgået en komplet transformation til et resort, som inkluderer moderniseringer og elegance i suiterne. Villaer og penthouses designet og møbleret af Roche Bobois, og hotellet omfatter også et nyt 5.000 kvadratmeter stort mødelokale og balsal, hvor særligt mange bryllupper foregår.

Morgenbuffet’en serveres i den åbne mosaiske restaurant og inkluderer hjemmebagt brød. Det centrale spilsested tilbyder også frokost og middag, men overvej også Beach Bar and Grill.

Om aftenen serveres cocktails i den marokkanske KazBar og med udsøgte middage tilgængelig i Tokyo Bay. Her serveres japansk-inspireret mad. Desuden er der to restauranter på The Reef by CuisinArt nede ved havet.

Greg Norman Signature har ikke bare designet en vidunderlig smuk golfbane. Udfordringer er der også nok af. Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Greg Norman-designet golfbane

Uden for hotellet ligger ikke blot en fantastisk strand med blide bølger. Ved siden af ligger også en herlig og vidunderlig smuk golfbane designet af The Shark himself, australske Greg Norman Signature.

Ikke alene ligger golfbanen nede ved havet, men samtidig er der masser af vand i spil på banen. CuisinArt Golf Club er en ultimativ golfoplevelse i Caribien. Omkring 6.300 meter er banen med en betagende udsigt ovet Det Caribiske Hav fra de bagerste teesteder.

Så er der serveret morgenmad Mosaic Restauranten, Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Og det er som om, at udsigterne ingen ende vil tage – eksempelvis over det 16.000 kvadratmeter store grønne område langs Anguilla-kanalen samt med et view til Merrywing Pond ved det 16. hul, før der sættes punktum på en udfordrende, højtbeliggende fairway omgivet af vand. Og så venter Santorini-restauranten i klubhuset, hvor menuen er overvejende italienske inspireret.

91 suiter samt ni villaer omfatter hotellet. Her er det en luksuriøs junior suite. Foto: CuisinArt Golf Resort & Spa

Eneste minus på dette helt unikke resort er, at der skal en rigtig god saldo på kreditkortet. Priserne på en overnatning for to personer inklusive morgenmad ligger i omegnen af 3.400 kroner pr. nat vel at mærke. Der er ofte særlige tilbud, så der kan overnattes eksempelvis syv nætter – med betaling for fem nætter.

CHECK PRISER OG BOOKING

Af Jørgen Schultz