Verdura Resort på Sicilien genåbner spektakulær East Course

Flere af hullerne på East Course ligger helt ude ved Middelhavet. Foto: Verdura Resort

Det italienske klasse-resort har nu igen to baner at tilbyde sine gæster. East Course er redesignet med sin fantastiske beliggenhed ud til Middelhavet.

Sicilien, Italien: I intet mindre end tre år er der blevet arbejdet om et redesign af den spektakulære East Course – den ene af to baner ved Verdura Resort på Sicilien.

Det er den anerkendt golfarkitekt Kyle Phillips, som vendte tilbage til øen for at være med til at opgradere East Course.

Det er den anerkendte golfarkitekt Kyle Phillips, som har været med til at redesigne Easte Course. Foto: Verdura Resort

Flere af hullerne er ikke bare redesignet, men samtidig er der ændret på hulforløbet. Der er sået nyt svingelgræs, som giver hele layoutet en ekstra dimension.

– Vi har helt sikkert fået det bedste ud af terrænet, som er til rådighed for os. Kystlinjens dramatik er blevet forbedret, og vi er stolte af det, der er opnået. Resultatet er blevet flot, og jeg tror det bliver rigtig godt modtaget. Banen har helt klart nået det niveau, vi stræbte efter, lyder det fra Kyle Phillips.

Et resort med 45 golfhuller

Verdura Resort omfatter endvidere West Course samt en ni hullers bane, så der i alt er 45 huller ved resortet, som drives af kæden Rocco Forte Hotel.

East Course er den længste af banerne – og er en par 73 bane. West Course er en par 70.

Verdura Resort er med i netværket European Tour Destination – og har gennem årene høstet anerkendelse for at være et af de bedste feriesteder i Europa.

Verdura Resort er i en årrække blevet hædret som ét af de bedste feriesteder for golfere i Europa. Foto: Verdura Resort

Verdura Resort ligger i det sydvestlige hjørne af Sicilien – ikke langt fra byen Sciacca. Resortet ligger i et naturskønt område med masser af olivenlunde og det blå middelhav som nærmeste naboer.

Af Jørgen Schultz