To Cornelia-hoteller tæt på golfbaner og Middelhavets bølger

Cornelia Diamond ligger helt nede ved Middelhavets bølger. PR-foto

Det tyrkiske golfmekka Belek vest for Antalya rummer kvalitet for alle pengene. Et af de smukke anlæg er Cornelia opkaldt efter en blomstrende rose med femstjernede hoteller som nærmeste naboer.

Belek, Tyrkiet: Hvis det ikke havde været for det ene luksuøse hotelresort efter det andet, ville den lille by Belek mellem Antalya og Alanya på den tyrkiske solkyst formentlig være forblevet ukendt i turistmæssig sammenhæng.

Men en storstilet satsning på golfturisme har gjort Belek kendt af et væld af golfspillere og chartergæster.

Cornelia De Luxe har ligesom Diamond-hotellet en beliggenhed helt ude ved Middelhavet.

Der er svært at sætte en finger på kvaliteten, når det gælder banerne i Belek. Et af de bedste eksempler i den henseende er Cornelia Golf Club.

LÆS MERE: Cornelia: En blomstrende rose, golfspillere kan stikke sig på

Til banen er der tilknyttet to luksuriøse femstjernede hoteller, Cornelia De Luxe Resort ogCornelia Diamond. Begge hoteller lader intet tilbage at ønske.

Diamond-resortet er en perle. Med sin beliggenhed ud til den dejlige Iskele Mevkii-strand er bølgerne tæt på, og ved hotellet ligger et vandland samt otte swimmingpool-anlæg.

På hotellet er der 571 moderne og velindrettede værelser for enhver pengepung, og der er flere restauranter og otte barer. Mulighed for all inclusive er der også, og champagnen er på køl, når der checkes ind.

Imposante områder rummer Cornelia Diamond-hotellet. PR-foto

Seks a la carte-restauranter

Kulinarisk er der en bred vifte af muligheder. Hotellet har en buffetrestaurant, seks a la carte-restauranter og ti barer. I restauranterne serveres der bl.a. middelhavsmad, kebab og asitiske retter. I snackrestauranten kan der bestilles tyrkiske pandekager, frugt og lette retter.

I a la carte-restauranterne med latinsk og nordamerikansk mad, asiatisk mad og fisk og skaldyr er der en aldersgrænse på 7 år.

Der er righoldige muligheder for indkvartering på Diamond-hotellet i Belek.

På hotellet er der noget at give sig til konstant. Aftenunderholdning og eget diskotek kører ugen rundt, og hvis den skal stå på velvære, er der kun at trække i badekåben og tage ind på Crassula Spa & Wellness, som hører til de bedste i Belek. Hotellets gæster har fri adgang til indendørs pool, dampbad og jacuzzi, og der er mulighed for at tilkøbe thaimassage, tyrkisk bad eller hydroterapi.


Af Jørgen Schultz
i Belek, Tyrkiet