Vidunderlig golf og natur ude i Vietnams uendelige skove

Ba Na Hills Golf Club stormer frem til en anerkendt bane - endda på globalt plan.

Ba Na Hills Golf Club har forlængst slået sit navn fast som en af de bedste golfbaner i Asien. Ryder Cup-kaptajnen i 2023, Luke Donald, har været med til at sætte stregerne.

Nærmest midt i det langstrakte Vietnam ligger Ba Na Hills Golf Club. Ikke langt fra østkysten – godt beskyttet ude i det vidstrakte skovområder.

Det har ikke skortet på superlativerne, når det gælder banen, som ikke blot er kåret som Vietnams bedste bane – men samtidig også nævnes som en af de bedste i hele Asien. Tidsskriftet Golf Digest har også banen på top 100-listen, når det gælder verdens bedste baner.

Der er ikke kun golfmæssige udfordringer på Ba Na Hills. Også naturen er pragtfuld.

Luke Donald er med-designer

Den fantastiske Ba Na Hills Golf Club er designet af Luke Donald i samarbejde med IMG, og ligger i de storslåede skove i Ba Na Hills kun 25 minutter fra Da Nang City. Banen åbnede i 2016 og er omgivet af storslået natur, der tilbyder en spektakulær udsigt over hvert hul. Dette højt respekterede mesterskabslayout rummer masser af golfmæssige udfordringer en vidunderlig naturoplevelse.

I aftentimerne er der mulighed for en særlig oplevelse med golfspil i projektørlys.

Vietnam er et af de hurtigst voksende golfmarkeder i verden og tegner sig for næsten 30 procent af de 149 golfbaneprojekter hele Asien. Ba Na Hills GC ligger ved Vietnams golfkyst i de frodige bjerge, der omgiver byen Da Nang. Området er hjemsted for seks golfbaner i verdensklasse designet af nogle af golfs største navne, alle inden for en times kørsel fra hinanden. Da Nang International lufthavn servicerer op til 34 internationale flyvninger om ugen.

Ud over masser af træer er der også en del vand i spil – både små søer samt mindre vandområder.

Ba Na Hills GC administreres af IMG og ejes af Sun Group, en af de førende investorer i Vietnam. Intercontinental Danang Sun Peninsula Resort, Novotel Danang Premier Han River Hotel og Ba Na Hills Sunworld er blandt de andre ejendomme i porteføljen.

Af Jørgen Schultz