Frygt for Corona: Masters 2020 er udskudt

Udskydelsen af US Masters 2020 er officiel på turneringens website.

I begyndelsen af marts bekendtgjorde Augusta National Golf Club, at forberedelserne hen mod Masters-turnering 9.-12. april fortsatte planmæssigt. Men nu reageres der på spredning af coronavirus, Covid 19.

Augusta, USA: Der bliver ingen US Masters i dagene 9.-12. april 2020.

I en skrivelse fra formanden for Augusta National Golf Club, Fred Ridley, hedder det:

– Onsdag den 4. marts udsendte vi et notat om, at vores planer om at være vært for Masters Tournament, Augusta National Women’s Amateur og Drive, Chip og Putt National Finals ikke var ændret. Desværre har de stadigt stigende risici forbundet med den udbredte Coronavirus COVID-19 ført os til en beslutning, som uden tvivl vil være skuffende for mange, selvom jeg er overbevist om, at det er passende under disse unikke omstændigheder.

– I betragtning af den nyeste information og ekspertanalyse har vi besluttet på dette tidspunkt at udskyde Masters Tournament, Augusta National Women’s Amatør og Drive, Chip og Putt National Finals.

– I sidste ende førte sundhed og velvære for alle i forbindelse med disse begivenheder og borgerne i Augusta-området os til denne beslutning. Vi håber, at denne udsættelse sætter os i den bedste position til at være en sikker vært for Masters Tournament og vores amatørbegivenheder på et senere tidspunkt.

– Vi vil fortsætte med at samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen, centre for sygdomskontrol og -forebyggelse, guvernørens kontor, Georgia Department of Public Health, City of Augusta og alle andre lokale myndigheder. Vi er alle disse enheder taknemmelige for deres ekstraordinære indsats og vejledning, konstaterer Fred Ridley.